Etnobuss mässab “Ökomässul”!

8.-11. september toimub Tallinnas Telliskivi Loomelinnakus festival nimega “Ökomäss”. Mässame ületarbimise vastu ja tõstame ausse tagasi naturaalsed ehitusmaterjalid ning vanad ehitusnipid! Anname inspiratsiooni keskkonnateadlikuks ehituseks, taaskasutuseks, käsitööks ja igapäevaeluks. Toimuvad seminarid ja foorumid, õpitoad ja koolitused, filmiõhtud, esitlused ja näitused, käsitöö- ja kirbuturg, antiigilaat ning mitmed ökoehitusprojektid. Küsi nõu ja tule vaata! Üritus on tasuta!
Rahvusvahelise festivali „Ökomäss“ korraldab Säästva Renoveerimise Infokeskus projekti
ProNatMat-”Promoting Natural Material Know-how” raames. Vaata lisa http://web.zone.ee/ecomess/

Etnobuss toetab üritust õpitubadega. Seekord valmistame kilekottidest tuulelohesid (koostöös Pakendiringlusega) ning meisterdame liivaga pilte.  Tule proovi kätt!

Kommenteerimine on suletud.

-->